Λεύκανση

Η λεύκανση των δοντιών είναι μία πολύ αποτελεσματική και απλή διαδικασία, κατά την οποία “ανοίγει” το χρώμα των φυσικών σας δοντιών, χωρίς να αφαιρείται κανένα τμήμα της επιφάνειας του δοντιού. Η τεχνική της λεύκανσης που γίνεται στο οδοντιατρείο μας, πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας Led και διαρκεί περίπου μία ώρα.

Η θεραπεία στο σπίτι, γίνεται με την εφαρμογή του λευκαντικού στους ειδικούς νάρθηκες λεύκανσης κατα τη διάρκεια της νύχτας και διαρκεί περίπου μία εβδομάδα (αναλόγως το επιθμητό αποτέλεσμα).

Στη σύγχρονη οδοντιατρική υπάρχουν τρείς τεχνικές λευκάνσεως των δοντιών. Η πρώτη είναι η λεύκανση που γίνεται στο ιατρείο, η δεύτερη είναι η λεύκανση που γίνεται στο σπίτι από τον ασθενή φορώντας ειδικούς νάρθηκες λεύκανσης (μασελάκια), τα οποία κατασκευάζει ειδικά για κάθε ασθενή ο οδοντίατρος, και η τρίτη είναι ο συνδυασμός των δύο παραπάνω τεχνικών.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την αρχική απόχρωση των δοντιών. Τα δόντια τείνουν να σκουραίνουν ελαφρώς με την πάροδο του χρόνου. Το αποτέλεσμα διαρκούν για περίπου 3 έως 5 χρόνια, αν και μερικές φορές μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Μερικοί άνθρωποι νιώθουν τα δόντια τους ευαίσθητα για τις πρώτες λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία, αλλά αυτό εξασθενεί μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα

Όψεις Πορσελάνης

Τι είναι οι όψεις πορσελάνης; Οι όψεις πορσελάνης είναι μια έμμεση τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής , στην οποία παρεμβάλλεται το συνεργαζόμενο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και η οποία ολοκληρώνεται συνήθως σε δύο ή το πολύ τρία ραντεβού στο οδοντιατρείο. Ουσιαστικά, οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές «φλίδες» πορσελάνης στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα οι οποίες συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

Από τι υλικό είναι φτιαγμένες; Είναι φτιαγμένες από πορσελάνη η οποία είναι ένα κεραμικό υλικό πολύ πιο ανθεκτικό από τη σύνθετη ρητίνη. Το χρώμα των όψεων από πορσελάνη δεν αλλάζει είτε από το πέρας των ετών είτε λόγω διατροφικών συνηθειών και γενικότερα οι όψεις πορσελάνης παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στη θραύση συγκρινόμενες με τις όψεις ρητίνης.

Θήκες Ζιρκονίας

Υπάρχουν θήκες και γέφυρες που δε ξεχωρίζουν καθόλου από τα φυσικά δόντια μας! Αυτό είναι πλέον εφικτό με τη Ζιρκονία, η οποία χρησιμοποιείται στην αισθητική οδοντιατρική. Η Ζιρκονία είναι το οξείδιο του ζιρκονίου, ένα φυσικό υλικό με μεγάλη αξία καθώς αντικατέστησε το διαμάντι λόγω της αισθητικής ομορφιάς του και της σκληρότητας του, χωρίς φυσικά να τη φτάνει. Η Ζιρκονία είναι ένα λευκό ορυκτό που αντικαθιστά τις παραδοσιακές μεταλλοκεραμικές γέφυρες που με την πάροδο του χρόνου εμφανίζουν ένα γκρι κολάρο γύρω από τα ούλα. Είναι αισθητικές, απολύτως βιοσυμβατές και πολύ ανθεκτικές προσθετικές αποκαταστάσεις.

Επικοινωνία

επισκεφθειτε μας

  Δέγλερη 7 - Μαρούσι
 15122

Ωρες Εργασιας

Δευ - Τετ - Παρ: 8:00πμ - 1:00μμ & 5:00μμ - 9:00μμ
Τρ - Πεμ: 8:00πμ - 5:00μμ
Σαβ - Κυρ: Κλειστά

επικοινωνηστε μαζι μας