Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών του διαδικτυακού ιστότοπου gkakouri.gr. Σε περίπτωση διαφωνίας καλείστε να μην κάνετε χρήση του εν λόγω ιστότοπου.

  • Ορισμοί

“Ιστοσελίδα”: Ο δικτυακός αυτός τόπος με κεντρική σελίδα τη διεύθυνση "gkakouri.gr".

“Διαχειριστρια”: Η χειρουργός Οδοντίατρος "Γεωργία Κακούρη του Νικολάου", δημιουργός της Ιστοσελίδας και όλων των σε αυτήν περιεχομένων.

“Χρήστης”: Ο εκάστοτε επισκέπτης της Ιστοσελίδας.

“Περιεχόμενα”: Όλα τα δεδομένα που περιέχονται στην ιστοσελίδα. Ενδεικτικά αναφέρονται κάθε πληροφορία, φωτογραφία, video, κείμενο κ.λ.π.

  • Γενικά

Η χρήση όλων των περιεχομένων γίνεται από τον χρήστη της ιστοσελίδας καθαρά για προσωπική χρήση, δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση ή υποχρέωση.

Το σκεπτικό της δημιουργίας της Ιστοσελίδας συνάδει με τις αρχές δεοντολογίας του Οδοντιατρικού επαγγέλματος και τις κατευθύνσεις του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, οι οποίες αφορούν στη δυνατότητα παρουσίασης πληροφοριακού υλικού από Οδοντιάτρους στο διαδίκτυο. Τα περιεχόμενα της Ιστοσελίοδας είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και δεν εμπεριέχουν δόλο ή εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

  • Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και περιορισμοί

Το σύνολο των περιεχομένων της Ιστοσελίδας, αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Διαχειρίστριας και διέπονται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, προβολή, αναδιμοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, κοινοποίηση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς τη προηγούμενη ρητή άδεια της Διαχειρίστριας.

  • Ευθύνη προς αποζημίωση

Ο Χρήστης δέχεται ότι τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας, παρέχονται "ως έχουν", διατίθενται για γενική πληροφόρηση και έχουν καθαρά συμβουλευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα και σκοπό, ανανεώνονται δε και τροποποιούνται κατά τακτικά χρονικά διαστήματα. Η διάγνωση και θεραπεία νόσων και προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας μπορεί να γίνει μόνο μετά από κλινική εξέταση και πιθανή χρήση διαγνωστικών μεθόδων από  τη Διαχειρίστρια ή οποιονδήποτε άλλον, εξειδικευμένο και νομίμως ασκούντως το οδοντιατρικό επάγγελμα, ο οποίος και θα προτείνει εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας. Η Διαχειρίστρια δεν έχει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή και επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και θετικής ή αποθετικής ζημίας, ακόμη και μελλοντικής.

  • Σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Η Ιστοσελίδα διαθέτει συνδέσμους (links) με δικτυακούς τόπους τρίτων, στους οποίους η Διαχειρίστρια δε δύναται να παρέμβει και ως εκ τούτου, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει καμία απολύτως εγγύηση για το περιεχόμενό τους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για πληροφοριακούς και μόνο λόγους και δεν αποτελούν διαφήμιση, ούτε σχετίζονται με κάποια άλλη κερδοσκοπική διευκόλυνση για τα άτομα ή τους οργανισμούς ή τις εταιρείες που αφορούν τους συνδέσμους αυτούς.

  • Περιορισμός ευθύνης Δικτύου

Η Διαχειρίστρια χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου να διέπεται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, πληρότητα και ορθότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της Διαχειρίστριας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης της Ιστοσελίδας. Η Διαχειρίστρια σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή των υπηρεσιών και του περιεχομένου της, ούτε ακόμη την έλλειψη «ιών», είτε πρόκειται για το Δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο site server μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της.

  • Προσωπικά δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της Ιστοσελίδας διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους. Η Διαχειρίστρια δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς οι χρήστες θα χορηγούν σε αυτήν με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες ή προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες αυτών.

  • Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Διαχειρίστριας και του χρήστη και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Η Διαχειρίστρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης του ιστότοπού, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο.

Επικοινωνία

επισκεφθειτε μας

  Δέγλερη 7 - Μαρούσι
 15122

Ωρες Εργασιας

Δευ - Τετ - Παρ: 8:00πμ - 1:00μμ & 5:00μμ - 9:00μμ
Τρ - Πεμ: 8:00πμ - 5:00μμ
Σαβ - Κυρ: Κλειστά

επικοινωνηστε μαζι μας